Autor: Kai Saard • 15. aprill 2020

Eksperdid soovitavad tööandjal pärast kriisi teistmoodi mõtlema hakata

Share Force One’i üks asutaja Henri Loodmaa (üleval vasakul), Coopi personalijuht Kerstin Jaani (üleval paremal), saatejuht Kai Miller (all vasakul) ja töötukassa teenusejuht Livia Laas (all paremal).
Foto: Äripäev
Oluline praeguse eriolukorraga seotud teema puudutab ka seekordset „Töö ja palgaˮ saadet. Räägime praegusest kriisist lähemalt – kuidas tunnetab olukorda Töötukassa, kuidas Coop ja kuidas selle kriisi käigus loodud ettevõte Share Force One, kes pakub ettevõtetele tasuta tööjõu jagamise platvormi. Räägime ettevõtete töökorraldusest ja sellest, kuidas saavad nii Töötukassa kui ka Share Force One ettevõtjatele abiks olla.

Töötukassa teenusejuht Livia Laas ütles, et kui ühel hetkel eriolukord läbi saab ja inimesed võivad tavapärase elu juurde tagasi minna, siis tööandjale tähendab see seda, et ta peab hakkama teistmoodi mõtlema. „Ei saa nii, et seal, kus märtsi lõpus pooleli jäi, sealt minnakse ka edasi. Mõni ettevõte peab sootuks otsast peale alustama. Sellega peavad nii tööandjad kui ka töötajad arvestama. Ja seal püüame meie Töötukassaga abiks ja toeks olla.ˮ

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456