Kai Miller • 15 aprill 2020
Saated
Ainult tellijale

Eksperdid soovitavad tööandjal pärast kriisi teistmoodi mõtlema hakata

Share Force One’i üks asutaja Henri Loodmaa (üleval vasakul), Coopi personalijuht Kerstin Jaani (üleval paremal), saatejuht Kai Miller (all vasakul) ja töötukassa teenusejuht Livia Laas (all paremal).  Foto: Äripäev

Oluline praeguse eriolukorraga seotud teema puudutab ka seekordset „Töö ja palgaˮ saadet. Räägime praegusest kriisist lähemalt – kuidas tunnetab olukorda Töötukassa, kuidas Coop ja kuidas selle kriisi käigus loodud ettevõte Share Force One, kes pakub ettevõtetele tasuta tööjõu jagamise platvormi. Räägime ettevõtete töökorraldusest ja sellest, kuidas saavad nii Töötukassa kui ka Share Force One ettevõtjatele abiks olla.

Töötukassa teenusejuht Livia Laas ütles, et kui ühel hetkel eriolukord läbi saab ja inimesed võivad tavapärase elu juurde tagasi minna, siis tööandjale tähendab see seda, et ta peab hakkama teistmoodi mõtlema. „Ei saa nii, et seal, kus märtsi lõpus pooleli jäi, sealt minnakse ka edasi. Mõni ettevõte peab sootuks otsast peale alustama. Sellega peavad nii tööandjad kui ka töötajad arvestama. Ja seal püüame meie Töötukassaga abiks ja toeks olla.ˮ

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • lugeda kõiki lukus lugusid, valdkonna arvamusliidrite artikleid ja intervjuusid
 • ligipääsu põnevatele kogemuslugudele ja palga TOPi artiklitele
 • ülevaate raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetest
 • aastatellimuse puhul Personali Praktiku paberväljaande
 • kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700