Autorid: Priit Pokk, Rivo Sarapik • 25. detsember 2020

Aasta parimad juhid käivad töö juures nalja tegemas

Saates „Lavajutud” meenutame augustis toimunud Pärnu juhtimiskonverentsi ja veelgi täpsemalt aasta juhi valimist. Sel aastal pälvis tiitli elektroonikatööstuse Incap juht Otto Richard Pukk. Finaali jõudsid veel Mainor Ülemiste juht Margus Nõlvak ning kaitseväe juht Martin Herem.
Aasta juhi tiitli sai sel aastal Otto Richard Pukk (vasakul). Finaalis olid veel Margus Nõlvak (vasakult teine) ning Martin Herem (paremalt teine). Auhinda annab üle 2019. aasta parim juht Jaanus Vihand.
Foto: Raul Mee

„Lavajuttude” saates mängime ette finalistide vahel toimunud vestlusringi, kust võttis osa ka 2019. aasta parim juht Jaanus Vihand. Vestlusringi vedas Äripäeva raadio toimetaja Rivo Sarapik.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456