Autor: Rivo Sarapik • 5. jaanuar 2021

2020. aasta parimad juhtimispärlid

Seekordsest saatest selgub, miks ennast tundmata ei saa juht edukalt ka teisi juhtida, kuidas teha määramatuses head otsused, miks mõnel juhil tuleks juhina töötamine lõpetada ning kuidas elu täis pingeid ei pea tähendama ebamugavust.
Kui juht ei suuda ennast juhtida, ei suuda ta ka teisi juhtida eesmärke saavutama, jääb kõlama tänavustest „Juhtimislabori” saadetest.
Foto: Valeriy Kachaev, Panthermedia/Scanpix

Saates saavad sõna selle aasta kuulajate lemmikud saatesarjast „Juhtimislabor” ehk politsei eriüksuse K-Komando juht Hannes Perk, Automaailma arendusjuht Ants Kokka, Jardin OÜ juht Kaisa Moora, psühholoogiadoktor, konsultant ja koolitaja Eva-Maria Kangro ning koolitaja Aira Tammemäe.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456