Autor: Eve Noormägi • 29. veebruar 2024

Jätkusuutlik mõtteviis personalitöös – kas juba toimiv praktika või uus trend?

„Teabevara tund“ uurib jätkusuutlikkuse ja ESG-praktikate maailma personalijuhtimises. Personaliosakond mängib ESG kontekstis otsustavat rolli, eriti sotsiaalse vastutuse ja hea juhtimistava aspektide edendamisel.
Vasakult: Eve Noormägi, Anneli Salminen ja Külli Gutmann
Foto: Andres Laanem

Talentor Estonia partner ja vanemkonsultant Anneli Salminen räägib, kuidas personalijuhtimine on ajas oma rolli muutnud ning kuidas HR-juhid nüüd strateegia kujundamise eesliinil seisavad. Saame teada, kuidas juurutada jätkusuutlikku mõtteviisi ja kuidas ettevõtted saavad konkreetsete tegevuste ja mõõdikute abil oma strateegiaid ellu viia. Ühtlasi heidame pilgu sellele, kuidas ettevõtted saavad läbi personalijuhtimise strateegia panustada jätkusuutlikkuse parandamisse, tuues esile otsest kasu ja konkurentsieelist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456