Autorid: Eget Velleste, Kristjan Kurg • 26. aprill 2024

Kriis pani juhid liikuma. „Rahapakiga enam kedagi üle ei osta“

Viimaste aastate kriisid on muutunud erinevatel põhjustel juhtide vahetused tavapärasemaks, kuid ainult suurema palgaga üldjuhul enam tippjuhti konkurendi juurest üle ei meelita, rääkis värbamisagentuuri Fontese partner Eva Lelumees.
Kui muud tingimused pole sobivad, siis ainult suure rahapakiga tippjuhti üle ei osta.
Foto: Liis Treimann

“Otsesõnu öeldes rahaga enam keegi ei osta mitte kedagi üle. Mida juhid otsivad, on ägedat tööd, ägedat ettevõtet ja tegelikult kolmandal kohal on oma oskuste, kogemuste monetiseerimine,” rääkis Lelumees Äripäevas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456