Autorid: Sigrid Kõiv, Helen Roots • 11. jaanuar 2023

Tööhõiveagentuurid ja tööjõurent on majandustsüklist veidi ees

Äripäeva Infopanga IV kvartali raportist selgub, et Eesti tööhõiveagentuurid ja tööjõurendiga tegelevad ettevõtted saavutasid nelja kvartali koondkäibeks 372,5 miljonit eurot ning aastaga kasvas sektori nelja kvartali käive 39%.
Foto: Pixabay

Raportist selgub, et kokku on sektor hõivanud 8803 inimest ja töötajate arv pole aastaga oluliselt muutunud. Väike kahanemine üldarvus on peamiselt tingitud tööjõurenti osutavate väiksemate ettevõtete töötajate arvu vähenemisest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456