Autor: Helen Roots • 11. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Personaliuudised said aastaseks!

Personaliuudistel täitus esimene aasta!
Foto: pixabay.com
Juba tervelt 12 kuud on personalitöötajail ja ettevõtetes personaliga tegelevail inimestel olnud oma teemaleht – Personaliuudised.ee. Vaata, mis me selle ajaga ära oleme teinud!

Iga-aastasel koolituskonverentsil annavad Personaliuudised välja aasta koolitaja tiitli. Aasta koolitaja valitakse igasügisese rahvahääletuse tulemuste põhjal. Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga ja hoia pilk peal meie Facebooki-vool ning anna juba sügisel ka oma hääl aasta jooksul enim meelde jäänud koolitajale!

Aasta koolitaja 2015 – tööõiguse spetsialist, Heli Raidve Tööõigusabi juht ja koolitaja Heli Raidve

Aasta koolitaja 2016 – Motivaatori tegevjuht ja koolitaja Kaido Pajumaa (vaata kokkuvõtet!)

11. veebruaril möödub aasta päevast, mil Äripäevast võis lugeda: personalitöötajatel on nüüd oma virtuaalne kohtumispaik. Täna, 52 nädalat, 46 uudiskirja, kolm seminari ja kolm konverentsi hiljem on meil suur rõõm tõdeda, et personaliveeb tekkis täpselt sinna, kus varem laiutas  tühi koht.

Personaliuudised on aasta jooksul saanud väga palju kiitvat tagasisidet nii oma veebi sisu kui ka korraldatud sündmuste kohta. Meil on hulk toetajaid ja koostööpartnereid, kellega koos on olnud puhas rõõm seda vankrit käima tõmmata, samuti kasvab järjekindlalt nii meie uudiskirja saajate kui ka lehe külastajate hulk. Personaliuudiste Facebooki-leht on aga teinud koguni nii kõrge lennu, et ainuüksi tänavuse aasta esimese kuuga lisandus lehele 400 uut jälgijat.

Tulevad sündmused

15. veebruar 2017 – Personalitöö aastakonverents 2017 „Headhunting’ust exit-intervjuuni”

16. märts 2017 – Heli Raidve tööõiguse seminar „Tööaeg ja töötasu” (kehtib soodusaeg!)

Mai 2017 – teemaseminar

September 2017 – Palga Päev 2017

Oktoober 2017 – teemaseminar

November 2017 – Koolituskonverents 2018

NB! Anna märku, kui tead juba praegu, et soovid mõnel tulevasel sündmustel esinejana üles astuda või kuulajana osaleda. Samuti võta kindlasti ühendust, kui tunned, et võisid sisustada mõne wevinaritunni.

Toimunud sündmused

23. november 2016 – Heli Raidve tööõiguse seminar

9. november 2016 – Koolituskonverents 2017 (vaata galeriid!)

7. september 2016 – Palga Päev 2016 „Kuhu poole kaldub palgamull?” (vaata galeriid!)

11. mai 2016 – tööõiguse seminar „Töölepingu alustamine ja lõpetamine” (vaata galeriid!)

16. märts 2016 – Heli Raidve tööõiguse seminar „Tööaeg ja töötasu” (vaata galeriid!)

17. veebruar 2016 – Personalitöö aastakonverents 2016 „Paindlikkus – pai või paine?” (vaata galeriid!)

 

Säärane huvi annab aimu, et oleme aastaga suutnud oma eksistentsi õigustada ja pakkuda lugejale midagi, mis on aktuaalne ja oluline, midagi, mille pärast tagasi tulla. Ja selle üle on meil muidugi suur rõõm.

Aitäh Sulle, Personaliuudiste ustav lugeja, Sina oled just see, kellele me oma lehte teeme. Seetõttu kutsun taas üles teada andma, mis teemad on need, mis teid kõige enam kõnetavad, millest tahaks rohkem teada, kelle kohta tahaks lugeda, missugust valdkonda oleme ehk liiga vähe kajastanud ja mille sootuks tähelepanuta jätnud. Avalda julgelt arvamust ja aita meil kujundada oma veebikodu just selliseks, et Sul oleks alati hea ja põnev siia tagasi tulla. 

Väärib meenutamist

Lood, mis Personaliuudiste esimesel eluaastal kõige rohkem lugejaile korda läksid, olid järgmised.

Töötajail on õigus saada tasustatud vaba aegaKaheksa põhjust, miks hea töötaja sinu ettevõttest lahkubKaija Teemägi: kaheksatunnise tööaja kontseptsioon on selgelt ajale jalgu jäänudTöötajate hoidmine nõuab järjepidevat töödAsendamatuid pole, aga mõnda ei saa asendada15 e-kirjavahetuse viisakusreeglit, mida iga ametnik peaks teadmaVaata, kui atraktiivne tööandja on sinu organisatsioon 174 Eesti tööandja hulgas Eesti Z-põlvkonna hinnangulTöö kohandamine: kuidas leida oma töös suuremat tähendustKolm tähtsat õppetundi, kuidas töötajaid motiveeridaMillist palka ootab ja saab personalijuht?Miks ma ei taha, et sa kodus töötadJuhi mõju meeskonna loomisel ja hoidmiselKas töötajatele tööriiete hankimine on tööandjale vabatahtlik või kohustuslik?CV peab olema 10 sekundiga haaratavSelgus Eesti ihaldusväärseim tööandja 2017Seitse märki, et oled läbipõlenudUnustage pikk intervjuu, värbamisel loeb särav isiksusPikaajaline staaž ühe tööandja juures on pigem eelmise sajandi teemaKuidas hoida väärt töötajaid?Unistuste tööandja 10 käsku

 

 

 

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456