Autor: Personaliuudised.ee • 15. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kasvule orienteeritud mõtteviis

Inimesed, kellel on kasvule orienteeritud mõtteviis, usuvad, et kaasasündinud võimeid, andeid ja omadusi saab arendada töötamise, pühendumise ja ebaõnnestumistest õppimisega.

Teadlastel on alati hea meel, kui nende ideed kõlapinda leiavad ja moodi lähevad. Nad on veel rõõmsamad, kui nende ideed midagi muudavad – näiteks suurendavad motivatsiooni, uuenduslikkust või tulemuslikkust. Populaarsusel on ka varjukülg: mõnikord ideid moonutatakse ja seetõttu ei pruugi neist kasu saada. Midagi sarnast on hakanud toimuma ka kasvule orienteeritud ja fikseeritud mõtteviiside kasutamisel nii indiviidide hulgas kui ka organisatsioonides.

Kasvule orienteeritud mõtteviisiga inimeste arvates saab andeid pingutuse, heade strateegiate ja teiste inimeste abiga arendada. Kaldub olema nii, et sellised inimesed saavutavad rohkem kui fikseerituma mõtteviisiga inimesed (kes usuvad, et nende anded on sünniga kaasa saadud). Seda sellepärast, et nad muretsevad vähem targana väljanägemise pärast ja panevad rohkem energiat õppimisse. Kui kasvule orienteeritud mõtteviisi on omaks võtnud terve organisatsioon, tunnevad töötajad end palju võimekamana ja on rohkem pühendunud; samuti toetab organisatsioon palju koostööd ja uuenduslikkust. Seevastu esineb fikseeritud mõtteviisiga ettevõtetes töötajate seas peamiselt petmist ja reetmist, ilmselt seetõttu, et saavutada eelis talentide võidujooksus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456