Autor: Eliisa Matsalu • 4. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaul Nurm: teeme sotsiaalmaksu töövõtja maksuks

Vabaerakonna esimees Kaul Nurm tahab erakonna valimisprogrammis peale tugeva regionaalpoliitika näha ka tööjõumaksude vähendamist ja sotsiaalmaksu töövõtjamaksuks muutmist, selgub Äripäevast.
Vabaerakonna esimees Kaul Nurm näeb oma esimese ülesandena Vabaerakonna meeskond paika saada.
Foto: Andres Haabu

Nädalavahetusel Andres Herkeli asemel Vabaerakonna esimeheks valitud Kaul Nurm tõdeb, et Eestis räägitakse küll ettevõtetest, kes on juba tippu jõudnud, aga mitte sellest, kuidas nad sinna jõudsid. "Kõik alustavad ju väikselt. Ärme lõika väikeettevõtete võimalusi ära," ütles ta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456