Autor: Personaliuudised.ee • 31. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti mõjukaim personalijuht 2018 on Kadi Tamkõrv

Täna toimunud Eesti Personalijuhtimise Ühingu PARE sünnipäeval anti üle tunnustus „Mõjukaim personalijuht 2018”. Mõjukaimaks personalijuhiks 2018 kuulutati Kadi Tamkõrv. Lisaks tunnustati teisi valdkonna tipptegijaid: südamega eestvedaja 2018 tiitel läks Ülle Mattile, südamega arendaja 2018 tiitel Evely Gorobinskile ja südamega uuendaja 2018 tiitel Estel Pukile.
Vasakult: Kai Realo, Kadi Tamkõrv, Estel Pukk, Evely Gorobinski, Ülle Matt, Maria Kütt
Foto: Anne-Ly Palm

„Nii nagu tippjuht on oma tegemistes päris tihti üksi, on ka personalijuht. Teeb oma tööd ja väga tihti tunnustust ei ootagi. Temale antav tunnustus on see, mida ta töötajate kaudu saab. Seetõttu on PARE ellu kutsutud algatus hästi oluline. See on koht, millega saame tänu avaldada nendele inimestele, kes teevad päris palju oma organisatsioonide jaoks, oma töötajate jaoks ja kogu ühiskonna jaoks,” leiab aasta tagasi mõjukaimaks personalijuhiks valitud Irene Metsis (G4S Eesti).

Mõjukaima personalijuhi tiitliga tunnustame valdkonna väljapaistvamaid tegijaid, et väärtustada personalijuhtimise rolli organisatsioonide strateegilises juhtimises. Eesti parim juht 2018 Kai Realo (Circle K) toonitas auhindu üle andes, et tema jaoks on hästi oluline anda kõikjal ja alati märku, et personalijuhi ametikoht on ühes ettevõttes võtmeametikoht ja see muutub järjest olulisemaks.

Mõjukaim personalijuht 2018 tiitlile esitati 16 kandidaati: Helo Tamme (ISS), Häli Siimaste (Kaarli Hambapolikliinik), Janne Pikma (Politsei- ja Piirivalveamet), Kadi Tamkõrv (Omniva), Kaire Tero (Rimi Eesti Food), Katrin Kelder (Tallinna Lennujaam), Kerstin Jaani (Keskkonnaministeerium), Maria Kütt (Coca-Cola HBC Baltic), May-Liis Musting (SEB Pank), Milvi Tepp, Piret Põldre-Vahur (Maksu- ja Tolliamet), Riina Varts, Valeri Abramov (Enefit Kaevandused), Veiko Valkianen (MYJAR IT), Vilve Raik (Tallinna Linnakantselei) ja Ülle Matt (Swedbank).

Lisaks esitati erinevatele südamega tiitlitele kokku 11 kandidaati: Agne Aija (Siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskus SMIT), Cerlin Pesti (SEB Pank), Krista Laever (Orkla Eesti), Piret Luts (Nortal), Ave Kareda (Maanteeamet), Evely Gorobinski (SOL Baltics), Grete Kotkas (Swedbank), Ruti Einpalu, Gerli Jõgi (Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus), Katrin Koha (Nortal) ja Kärt Kinnas (Rahvusooper Estonia).

Mõjukaima personalijuhi 2018 ja südamega tiitlite saajad valis välja žürii koosseisus Irene Metsis (G4S Eesti, mõjukaim personalijuht 2017), Kai Realo (Circle K, parim juht 2018), Karin Hango (Self II), Kristiina Esop (Vastutustundliku Ettevõtluse Foorum), Lauri Tabur (SmartGrow), Maria Veltmann (Tripod), Piret Jamnes (Fontes) ja Raivo Hellerma (Franklyn Covey). Žüriiliikmete individuaalsete hinnangute koondtulemusena jagunesid tiitlid järgmiselt: mõjukaim personalijuht 2018 tiitel läks Kadi Tamkõrvale (Omniva), südamega eestvedaja 2018 tiitel Ülle Mattile (Swedbank), südamega arendaja 2018 tiitel Evely Gorobinskile (SOL Baltics) ja südamega uuendaja 2018 tiitel Estel Pukile (Bigbank).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456