Autor: Kelly Grossthal • 11. aprill 2019

Mitmekesine tiim on parem kui kesine

Mitmekesisuse juhtimine (ingl diversity management) on nii Euroopas kui ka Eestis üha päevakajalisem teema ettevõtetele, kes soovivad konkurentsis püsida ja meelitada ligi nii talente erinevatest inimgruppidest.
Foto: Pixabay

Näiteks oli BMW üks esimesi Euroopa suurettevõtteid, kus hakati kindla süsteemi järgi tegelema mitmekesisuse teadliku juhtimisega. Peamiselt motiveeris neid alustama paratamatus – Euroopa elanikkond vananeb. Juba mõne aasta pärast on BMW tehastes enimesindatud töötajate vanuserühm viiekümnendates mehed ja naised, arvukuselt järgmine aga suisa kuuekümnendates töötajad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456