Uudised
Ainult tellijale

Mitmekesine tiim on parem kui kesine

Mitmekesisuse juhtimine (ingl diversity management) on nii Euroopas kui ka Eestis üha päevakajalisem teema ettevõtetele, kes soovivad konkurentsis püsida ja meelitada ligi nii talente erinevatest inimgruppidest.

Foto: Pixabay

Näiteks oli BMW üks esimesi Euroopa suurettevõtteid, kus hakati kindla süsteemi järgi tegelema mitmekesisuse teadliku juhtimisega. Peamiselt motiveeris neid alustama paratamatus – Euroopa elanikkond vananeb. Juba mõne aasta pärast on BMW tehastes enimesindatud töötajate vanuserühm viiekümnendates mehed ja naised, arvukuselt järgmine aga suisa kuuekümnendates töötajad.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700