Autor: Personaliuudised.ee • 16. aprill 2019

Selgusid konkursi „Parim Personaliprojekt 2019” võidutööd

Konkursiga „Parim Personaliprojekt” tunnustab PARE viimase aasta jooksul organisatsioonides ellu viidud uuenduslikke ja edukaid inimeste juhtimist ja arendamist ning organisatsiooni tegevust tõhustavaid projekte.
SEB Panga projekt „Digiakadeemia”. Vasakult PARE juhatuse liige Evely Gorobinski, PARE tegevjuht Kärt Kinnas ja SEB Panga koolitus- ja arenduskonsultant Kristiina Lõhmus
Foto: Ardo Kaljuvee

Sel aastal esitati konkursile rekordiliselt 24 projekti 17 erinevast organisatsioonist. PARE tegevjuht Kärt Kinnas kommenteeris: „Konkursi võidutööd on eeskujuks inimeste juhtimise parimate praktikate elluviimisel. Sel aastal konkursile laekunud rekordiline hulk personaliprojekte annab tunnistust sellest, et inimeste juhtimiskvaliteet ja järelkasv on organisatsioonides prioriteet. Märgilisena on kasvanud projektide arv, millega kaasatakse tööellu vähenenud töövõimega inimesi.”

Personalivaldkonna ekspertidest koosnev žürii valis viis finalisti.

1. Nordnet OÜ „Elu nagu Ameerika mägedel – kahanemisest kasvuni”

2. Tallinna Endla Lasteaed „Multikultuurne õppiv kogukond”

3. Eesti Rahvusraamatukogu „Digipädevuse tasemete kasutuselevõtt ja õppeprogramm Eesti Rahvusraamatukogu töötajatele”

4. Rahvusooper Estonia „Rahvusooper Estonia ja Eesti Rahvusringhäälingu sassis päev 2018”

5. SEB Pank „Digiakadeemia”

Parimaks personaliprojektiks tunnistati SEB Panga projekt „Digiakadeemia”, mille eesmärk oli suurendada pangatöötajate digiteadlikkust terviklikku programmi kaudu, mis hõlmas erinevaid arendustegevusi.

Väikeste organisatsioonide kategoorias tõstis žürii esile kaks tööd, milles osalesid vabatahtlikud üle maailma.

1. Tallinna Endla Lasteaia projekt „Multikultuurne õppiv kogukond”, milles viis vabatahtlike kaasamine ühtse lasteaia kogukonna tekkimiseni.

2. Disainibüroo Velvet järelkasvuprojekt „Velvet Run praktikaprogramm”, mille eesmärk oli õpetada disainmõtlemist uuele põlvkonnale.

Eripreemia vääriliseks tunnustati Swedbanki projekt „Töövarjunädal erivajadusega inimestele” vähenenud töövõimega inimeste kaasamise eest tööellu.

Edukate personaliprojektide läbiviijad kinnitavad, et projekti õnnestumise tagab juhtkonna toetus, töötajate kaasamine ja selge sõnum sihtgrupile.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456