Autor: Kärt Kinnas • 17. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahvusooper Estonia ja Eesti Rahvusringhäälingu „Sassis päev 2018”

PARE konkursi Parim Personaliprojekt 2019 publikupreemia võitis Rahvusooper Estonia töövahetuspäeva projekt. Töövahetuspäeva eesmärk on kolleegidele oma ametist aimu anda ja uusi töid proovida.
Eksklusiivne saaliteenindajate tiim üheks õhtuks: vasakult Kristo Elias, Karmel Killandi, Anu Välba, Margus Saar, Marge-Ly Rookäär
Foto: henri-kristian kirsip

Tavapärasest erineval ametikohal töötamine annab suurepärase võimaluse vaadata kolleegi tööd teise pilguga ja mõista paremini tema tööprotsesse. See on tore vaheldus igapäevasele rutiinile ja aitab tugevdada meeskonnatunnet.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456