Autor: Urve Vilk • 7. oktoober 2019

Jaanus Vihand pole kunagi otsinud mõnusat ja rahulikku töökohta

Viimased seitse aastat edukalt Coop Eesti Keskühistut vedanud ja selle eest tänavu ka parima juhi tiitliga pärjatud Jaanus Vihand juhib nüüd Apollo Gruppi, kus tahetakse järgmise kolme-nelja aastaga kolm korda kasvada. „Otsin väljakutseid, stabiilses süsteemis tiksumine pole minu jaoks,” ütleb ta ise.
Jaanus Vihand
Foto: Meeli Küttim

Vihand on pärit Puhjast, kus lõpetas keskkooli kuldmedaliga. Edasi asus ta õppima Tartu Ülikooli majandusteaduskonda, mis oli üsna viimase hetke otsus – kuni keskkooli viimase aasta kevadeni oli tal plaanis õppida hoopis veterinaariat või agronoomiat. „Olen ikkagi maapoiss. Aga siis tuuled pöördusid, riigikord muutus ja kogu maailm hakkas muutuma.” Nii tuli viimasel hetkel otsus õppida majandusteadust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456