Autor: Maria Kütt • 10. oktoober 2019

Kriitiliselt paindlikust töökorraldusest

Paindliku töökorralduse all mõistan töötaja vabadust otsustada töötamise aeg, koht või viis. Vabadusega kaasneb vastutus: paindlik töökorraldus toimib vaid siis, kui töötaja on valmis koos esimesega võtma ka teise.
Foto: Pixabay

Vastutus on individuaalne, mitte kollektiivne. Konkreetne Jüri või Mari peab vastutama kolleegile tekitatud ületundide eest, kui ta oma tööd kokkulepitud ajaks ja nõutud kvaliteedis valmis ei saa või kohale ei ilmu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456