Autorid: Tambet Toomela, Erika Tuvike, Marja Stina Saaliste • 5. november 2019

Tööajaarvestuse pidamine kohustab tööaega mõõtma

Töölepingu seaduse § 28 lg 2 p 4 kohaselt on tööandja kohustatud tagama töötajale kokkulepitud töö- ja puhkeaja ning pidama tööaja arvestust. Selline tööajaarvestuse pidamise kohustus pole sugugi vaid formaalsus.
Foto: Pixabay

Töölepingu seadus ei sätesta konkreetsemaid nõudeid ega juhiseid, kuidas peab tööaega arvestama, ning nii võib tunduda, et piisab, kui panna paika töötamise algus- ja lõpuaeg ning pidada töötatud aja kohta arvestust sellest lähtudes. Sellest ei pruugi aga piisata.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456