Autor: Urve Vilk • 17. detsember 2019

Nutikalt planeeritud ruum toetab töötaja tegevusi

Töökeskkonnas muutusi tehes on oluline kaasata töötajad, sest kui juhtkond teatab selgitusi jagamata, et töötajad paigutatakse ümber või öeldakse, et enam polegi kindlaid töökohti, ehmatab see inimesed ära ja tekitab trotsi.
Ministeeriumide ühishoone ruumilahendus.
Foto: Kristiina Vasar

Disainibüroo Ruutu Kuus tegevjuhi Rasmus Kabuni sõnul ei peaks tööruumide muutmise mõtte taga olema juhi ega juhatuse otsus. Algataja võiks pigem olla personaliinimene, kes on märganud vajadust muutuse järele. „Tihti öeldakse, et tahaks ruumi paremaks teha ja värskendada, aga vaadata tuleks ka organisatsiooni sisse.” Eeltööd ei saa keegi organisatsiooni eest ära teha, aga kuna kõiki asju on võimatu ise teada, soovitab Kabun kaasata eksperdid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456