Autor: Personaliuudised.ee • 21. veebruar 2020

Pipedrive'i tehnoloogiajuht: nelja ükssarviku ja tuhande idu jaoks IT-talente ei jätku

Eesti ettevõtete rahvusvahelistele turgudele laienemise edukus sõltub sellest, kui hästi nad oskavad välismaiseid talente Eestisse meelitada, tõdes Pipedrive'i tehnoloogiajuht Sergei Anikin Läti iduettevõtete konverentsil Riga Venture Summit 2020.
Pipedrive'i tehnoloogiajuht Sergei Anikin Läti iduettevõtete konverentsil Riga Venture Summit.
Foto: Pipedrive

Anikini kinnitusel on Balti riikide tehnoloogiaettevõtetel ühine mure – heade IT-töötajate leidmine. „Eesti IT-sektori kasv sõltub paljuski välismaisest tööjõust, sest kuigi meie koolidest saab väga hea kvaliteediga hariduse, siis nelja ükssarviku ja üle tuhande iduettevõtte jaoks on kohalikke noori IT-spetsialiste lihtsalt liiga vähe,“ sõnas Anikin.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456