Autor: Allan Rajavee • 18. märts 2020

Töötukassa abi laseb end veel oodata

Sotsiaalminister Tanel Kiige juhitud kõnelused töötukassa abimeetmete kohta peavad saama lõpplahenduse, kui soovitakse, et ettevõtjate kaua oodatus lahendus saaks homme valitsuse heaks kiidu.
Foto: Liis Treimann
Hoolimata poolte sisulisest üksmeelest pole töötukassa, tööandjate ja ametiühingute esindajad jõudnud lõpliku kokkuleppeni, mistõttu jätkuvad arutelud täna pärastlõunal, teatati töötukassast.

E-koosolek tööturu poolte vahel algas eile hommikul kell 9. Keskpäevaks oli töötukassa, tööandjate ja ametiühingute koosolekul kokku lepitud, et töötukassa katab eriolukorra tingimustes viiruse tõttu tööta jäänud, kuid mitte koondatud töötajate töötasu, mis oleks võrdne haiguslehe ajal makstava summaga ehk 70% ulatuses tavapärasest töötasust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456