Autor: Katrin Ehala • 23. märts 2020

Päästeamet – unistuste tööandja 2019

Päästeamet on 2019. aastal unistuste tööandja tiitli pälvinud organisatsioon, kus töötavad väga ägedad inimesed, kes teevad iga päev missiooniga tööd. Me ise arvame, et eelkõige aitas tiitlini jõuda suhtumine, et alati tuleb uskuda, et kõik on võimalik.
Foto: Päästeamet

Missiooniga töö ja kindel eesmärk

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456