Autor: Jaanika Rannula • 22. aprill 2020

6 sammu, mille abil hoida meeskonna tulemuslikkust ja vaimset tasakaalu

Virtuaalses suhtlemises on üksteise ootuste ja eesmärkide mõistmine palju raskem, sest füüsiline kontakt on limiteeritud. Erinevate suhtluskanalite ja keelekasutuse tõttu võib kirja teel öeldut mõista väga erineval moel ja lugeda ridade vahelt välja just seda, mida igaüks oma väärtushinnangute baasil lugeda tahab.

Inimesed tajuvad erinevalt reaalsust ja väärtusi ehk seda, kuidas asjad peaksid olema. Eriti mõjutab seda taju muutunud töökeskkond. Stephen Covey kirjutab oma raamatus „Väga efektiivse inimese 7 harjumustˮ tajust ja väärtustest:„Viis, kuidas me asju näeme, on allikaks meie mõtlemis- ja käitumisviisile.ˮ Hästi ilmestab seda olukorda järgmine pilt. Kes või mis seal on?

Kas nägid parti, jänest või hoopis roomavat tigu peegelpildis?
Foto: Pinterest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456