Autor: Helo Tamme • 15. juuni 2020

Kodukontoris töötamine. Nippe hoolivale tööandjale

Koroonaviirus sundis paljusid ettevõtteid oma äri täielikult või osaliselt sulgema ning töötajaid koju saatma. Olukorra tegi keerulisemaks muutuse kiirus – ainult päeva või paariga tuli tööd nii korraldada, et inimesed saaksid seda kodust teha.
ISS Uus-Meremaa personalijuht Helo Tamme
Foto: Marcel Tromp

Kergemini elasid taolisi muutusi üle need tööandjad, kes juba varem olid kodukontoreid ja paindlikke töösuhteid soosinud ning vastavaid ettevalmistusi teinud. Annan mõne soovituse, mida saab tööandja teha töötajate ettevalmistamiseks, et kodukontoris töötamine oleks tulemuslik ja ohutu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456