Autor: Kai Saard • 25. juuni 2020

Tuuliki Poom: standardsemaid personaliprotsesse hakatakse digitaliseerima ja automatiseerima

Meeskonnana sama katuse all töötades tajub personalijuht hästi ettevõtte sisekliimat, aga kui töötatakse rohkem eri asukohtades, tuleb leida võimalusi, kuidas targalt organisatsioonis toimuvast tagasisidet saada ning töötajaid aktiivselt firma tegemistesse ja juhtimisotsustesse kaasata. „Järgmistel aastatel on eeldatavasti näha olulist digitaalse andmehalduse ja automatiseerimise kasvu standardsemates personaliprotsessides,ˮ arvab ABB Baltikumi personalijuht Tuuliki Poom.
ABB Baltikumi personalijuht Tuuliki Poom
Foto: Arno Mikkor

1. Milline on olnud kriisi mõju teie ettevõttele?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456