Autor: Keit Ausner • 3. juuli 2020

Iga liige peaks meeskonda rikastama

Meeskonna tähendus on paljude jaoks erinev, aga see ei ole lihtsalt mis tahes inimeste grupp. Juhtimisteoorias on selle olulisimaks märksõnaks sünergia.
Margus Alviste
Foto: Erik Prozes

Meeskonna eesmärk on hakata üksikute inimeste puudusi kompenseerima ja tugevusi võimendama. Iga liige võiks ideaalis olla autonoomne isiksus, kes rikastab meeskonda mingisuguse originaalse panusega. Paraku ei ole kõik inimesed autonoomsed. Meeskond tuleks koostada õigetest isiksustest, kelle koostööst tekib sünergia. Juht peab looma eeldused, mille ilmnemisel hakkab meeskonnatöö toimima. Juhtide suurim väljakutse on leida, mis need eeldused on.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456