Autor: Personaliuudised.ee • 16. september 2020

Tervisekriis ei hoia paigal: enamik töötajaid on endiselt avatud uutele tööpakkumistele

80% tööga hõivatutest on avatud uutele tööpakkumistele või sooviksid lähiajal tööd vahetada, selgub värskest CV Keskuse uuringust, kus paluti rohkem kui 2500 töötajal hinnata nii tervisekriisi mõju oma tööelule kui ka valmisolekut tööd vahetada.
Foto: Pixabay

Augustis ja septembrikuu esimeses pooles korraldatud uuringus palus CV Keskus 2502 töötajal hinnata, kuidas on tervisekriis mõjutanud nii nende töökoormust ja tootlikkust, valmisolekut tööd vahetada kui ka anda hinnang sellele, kuidas langetas praegune tööandja eriolukorra ajal otsuseid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456