Autor: Personaliuudised.ee • 17. september 2020

Personaliuudiste konverentse saab nüüd vaadata ka veebis

Äripäev teeb väga paljudest konverentsidest veebiülekandeid, et kliendid, kes on konverentsist huvitatud, aga ei saa mingil põhjustel kohale tulla, saaksid konverentsist siiski osa. See on hea uudis ka Personaliuudiste konverentsidel osalejatele.

Sedasi nägi välja Coaching 2020 veebiülekanne

Äsja, 10. septembril toimus Palga Päev 2020, mida said osalejad tulla kuulama-vaatama Kaja kultuurikeskusesse või jälgida endale meelepärases kohas veebi teel.

11. novembril toimub Koolituskonverents 2021, millel saab samuti osaleda nii kohapeal Viru konverentsikeskuses kui ka veebis. Pileteid saab osta siit.

Veebiülekanne toimub konverentsiga samal ajal ja osaleja näeb kõike saalis toimuvat ning saab süsteemi kaudu esinejale küsimusi esitada. Lisaks on võimalik suhelda teiste veebiülekannet jälgivate osalejatega neile kirjutades. Tänu veebiülekandele saavad veebiülekande jälgijad kõiki konverentse 30 päeva pärast toimumist ka järele vaadatavad.

Konverentside Coaching 2020 ja Teeninduskonverents 2020 programmi- ja projektijuht Aira Tammemäe näeb veebikonverentsidel mitut tugevat eelist.

„Näiteks meeldib osalejatele võimalus vaadata konverentsi endale sobival ajal, mitte ilmtingimata kõike otseülekandena,“ märkis ta. „Coaching’u konverentsil mai lõpus sai palju kiidusõnu nn intervjuude stuudio. Suunasime kõik esinejad pärast ettekannet spetsiaalsesse stuudiosse, kus nad vastasid osalejate küsimustele, ja need intervjuud olid tohutult huvitavad, oluline lisaväärtus. Ka meeldis osalejatele võimalus liikuda erinevate stuudiote vahel ja panna endale sisuliselt kokku oma programm,“ rääkis Tammemäe oma kogemusest.

Teeninduskonverentsi 2020 veebiülekande väljanägemine

Tammemäe näeb eelist selleski, et veebikonverentsil ei lähe ükski osa kaduma. Tal on selle kohta näide juunis toimunud Teeninduskonverentsilt. „Veebipileti omanikud said otseülekandes valida ühe praktikumi, milles osaleda, aga hiljem said järele vaadata ka teisi praktikume. Selline konverents annab osalejale palju rohkem võimalusi. Minule isiklikult meeldib väga ka konverentsi platvorm, mis võimaldab aktiivselt osaleda. Näiteks tegime ettekannete sees ja vahel erinevaid gallup'eid, ka selle kaudu tuli head lisainfot. Suurepäraselt on lahendatud networking, kohtu kellega tahad, ei pea mööda koridore inimest taga otsima ja eks eestlasele on ka mugavam selline kontakt, selmet võtta mõnel potentsiaalsel kliendil lihtsalt varrukast kinni. Konverentsi otseülekanne loob ka osalejale lisavõimalusi. Näiteks tegime Coaching’u konverentsi ajal 200 individuaalset coaching’ut, seda poleks kohapeal saanud nii hästi pakkuda. Ka Teeninduskonverentsil oli osalejatel võimalus võtta lisaks individuaalne kohtumine coach’iga.“

„Mina ise olen tõesti veebikonverentside fänn,“ ütleb Tammemäe. „Tõsi, vahepeal tahaks ka silmast silma kokku saada, kuid veebikonverentsi saab hiljem mitu korda üle kuulata. Kusjuures veel üks huvitav nüanss – mitu osalejat on konverentsi kuulanud autoroolis. Nagu raadiost.“

Loovkonkurss BalticBest 2020

Best Marketingi konverentside programmijuht Hando Sinisalu ütles, et eriolukorra tõttu korraldati tänavune rahvusvaheline BalticBesti reklaamifestival täielikult online'i formaadis. „Tegime ajalugu, esimest korda said konkursile töid esitanud agentuurid zürii tööd näha reaalajas. Saime selle formaadi kohta mitmelt poolt maailmast head tagasisidet ja mitmed teised festivalid on meie kogemustest huvitatud,“ lisas Sinisalu.

Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700