Autor: Tiina Lang • 2. oktoober 2020

Sundasend tööl ─ paratamatu ja vältimatu?

Paljud meist kogevad, et on kanged nagu puuslikud või lõõmab hoopis turjas painav valu. Luu- ja lihaskonna vaevused kasvavad iga aastaga aina jõudsamalt, tekitades üha rohkemate inimeste töövõimetust.

Suur kaslane ümber naiskülalise kaela äratab presidendi vastuvõtul tähelepanu. Ka läbi teleerkraani. See autoriehe on tavatu nii oma massiivuses kui tuhandete väikeste kivikeste palistuses, olles üheks pilgumagnetiks kollektsioonist, mille autoriks on ehtekunstnik Marita Lumi (34). Tema loomingut on imetletud ja tunnustatud ─ 2018. aastal valiti Marita parimaks nooreks ehtekunstnikuks. Ent vaid vähesed teavad, kuivõrd katsumuslikult valmivad tema skulpturaalsed kaelaehted.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456