Autor: Personaliuudised.ee • 23. oktoober 2020
Ainult tellijatele

Kes hoolitseb eesliinitöötajate tervise eest?

Võtame iseenesestmõistetavana, et isegi kriisisituatsioonides on toidutooted ja esmatarbekaubad poodides alati olemas. Eestis hoolitseb kodumaiste toidutoodete kättesaadavuse eest igapäevaselt pea 14 000 inimest, mistõttu on oluline, et toidutööstuses töötajatele oleks tagatud füüsilist, vaimset ja sotsiaalset heaolu pakkuv töökeskkond.

Valio personalidirektor Moonika Meltsa

„Tervist toetava ja töötajasõbraliku keskkonna loomine on eriti oluline just suurtes ja keskmise suurusega toidutööstustes, kus töötab sadu inimesi liinidel. Võttes arvesse seda, et töö liinidel ja toidutööstuses üldisemalt võib pakkuda suurt füüsilist koormust, on seal tingimuste loomine märkimisväärselt keerulisem, kui näiteks IT-ettevõtetes,” tõi välja Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp. Et tõsta nii tootjate, kaubandusettevõtete, tarbijate kui poliitikakujundajate teadlikkust vastutustundlikust toidutootmisest, sõnastas Toiduliit koostöös toidutööstusettevõtetega kestliku tootmise eneseregulatsiooni, mille üks peatükk puudutab ka tööstustes töötavate inimeste tervist.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale. Lugemiseks logi sisse või osta ligipääs allolevalt lingilt.

Vormista püsimaksega tellimus kohe ja saad:

  • lugeda kõiki lukus lugusid, valdkonna arvamusliidrite artikleid ja intervjuusid
  • ligipääsu põnevatele kogemuslugudele ja palga TOPi artiklitele
  • ülevaate raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetest
  • aastatellimuse puhul Personali Praktiku paberväljaande
  • kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700