Autor: Personaliuudised.ee • 23. oktoober 2020

Kes hoolitseb eesliinitöötajate tervise eest?

Võtame iseenesestmõistetavana, et isegi kriisisituatsioonides on toidutooted ja esmatarbekaubad poodides alati olemas. Eestis hoolitseb kodumaiste toidutoodete kättesaadavuse eest igapäevaselt pea 14 000 inimest, mistõttu on oluline, et toidutööstuses töötajatele oleks tagatud füüsilist, vaimset ja sotsiaalset heaolu pakkuv töökeskkond.
Valio personalidirektor Moonika Meltsa

„Tervist toetava ja töötajasõbraliku keskkonna loomine on eriti oluline just suurtes ja keskmise suurusega toidutööstustes, kus töötab sadu inimesi liinidel. Võttes arvesse seda, et töö liinidel ja toidutööstuses üldisemalt võib pakkuda suurt füüsilist koormust, on seal tingimuste loomine märkimisväärselt keerulisem, kui näiteks IT-ettevõtetes,” tõi välja Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp. Et tõsta nii tootjate, kaubandusettevõtete, tarbijate kui poliitikakujundajate teadlikkust vastutustundlikust toidutootmisest, sõnastas Toiduliit koostöös toidutööstusettevõtetega kestliku tootmise eneseregulatsiooni, mille üks peatükk puudutab ka tööstustes töötavate inimeste tervist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456