Autor: Kai Saard • 11. november 2020

Kriisis tuleb aidata kollektiivil emotsionaalselt ellu jääda

Kriisiolukorras, muutuste keskel, oluliste meeskonnaliikmete lahkumisel, aga ka uue juhi meeskonda lisandumisel on oluline, et kollektiiv emotsionaalselt ellu jääks, tõdeti Äripäeva raadio saates „Töö ja palk”.
Tammiste personalibüroo juht ja looja Sirja Tammiste (vasakul) ja värbamispartner Kristi Põldma
Foto: Andres Laanem

Rasketes olukordades tuleb rääkida erinevate osaliste vahel asjad selgeks ning seda viisil, et kõik saaksid välja öelda, mis ja miks talle hetkel oluline on. „Eriti tuleb seda teha siis, kui ajad on rasked, meeskonnas toimuvad muutused ning olulisi inimesi lahkub – neis olukordades pannakse väärtused proovile,” nentis Tammiste personalibüroo juht Sirje Tammiste.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456