Autor: Ene Krinpus • 14. november 2020

Ene Krinpus | 5 küsimust personalijuhile

Vabadus ja vastutus käivad alati käsikäes ning põhinevad usaldusel. „Kuidas sa tead, kas sa saad inimest usaldada? Lihtne: usalda teda korra ja sul on vastus käes,ˮ ütleb Magnetic MRO personalijuht Ene Krinpus.
Ene Krinpus

Millistes ettevõtetes ja millistel ametikohtadel oled töötanud?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456