Autor: Kai Saard • 7. november 2020

Kärt Kinnas | 5 küsimust personalijuhile

Öeldakse, et selleks, et olla väga hea personalijuht, peab tippjuhi ülesandeid täitma: just tippjuhi mõtteviisi vajab personalijuht, tõstab PARE tegevjuht Kärt Kinnas esile. Milline roll on tema silmsi personalijuhil tegevjuhi jaoks ja mis inspireerib teda just personalitööd tegema?
Kärt Kinnas
Foto: Meeli Küttim

1. Millistes ettevõtetes ja millistel ametikohtadel oled töötanud?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456