Autor: Kai Saard • 12. detsember 2020

Sirli Spelman | 5 küsimust personalijuhile

„Mulle väga meeldivad need inimesed, kes juba praegu juhivad personalijuhtimist uude ajastusse ja heas mõttes raputavad seniseid raame,ˮ ütleb PARE konverentsil aasta tegijaks 2020 valitud Sirli Spelman ja lisab, et on personalivaldkonna lähituleviku suhtes väga põnevil.
Sirli Spelman

Millistes ettevõtetes ja millistel ametikohtadel oled töötanud?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456