Autor: Kai Saard • 28. november 2020

Janika Valliste | 5 küsimust personalijuhile

Personalijuhtimine ei ole kunagi sooloprojekt, see on alati koostöö teiste juhtide ja töötajatega, ütleb Coop Panga personalijuht Janika Valliste ja lisab, et töös teebki õnnelikuks see, kui koostöös jõutakse eesmärkide täitmiseni nii, et kõik tunnevad end hästi.
Janika Valliste

Millistes ettevõtetes ja millistel ametikohtadel oled töötanud?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456