Autor: Urve Vilk • 1. veebruar 2021

Suur persoonilugu | Gerli Jõgi sütitavad murrangulised muutused

Perforce Software’i personalipartner Gerli Jõgi tunnistab, et teda käivitavad kannapöörded. „Mulle meeldivad väga muutused ja murrangud strateegias, sest need teevad personalijuhtimise põnevaks,” ütleb ta.
Gerli Jõgi
Foto: Meeli Küttim

Gerli on õppinud andragoogikat nii bakalaureuse- kui ka magistriõppes. „Andragoogika ehk teadus täiskasvanute õpetamisest pakkus mulle huvi, kuna see on multidistsiplinaarne, hõlmates nii psühholoogiat, sotsioloogiat kui ka personalijuhtimist ehk mitmeid erinevaid valdkondi, mis olid minu jaoks põnevad.” Eriala valimine polnud tema jaoks keeruline ja juba õppimise ajal teadis ta, et temast saab pärast ülikooli lõpetamist koolitusjuht.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456