Autor: Urve Vilk • 7. detsember 2020

Suur persoonilugu | Karjääripööraja Kristel Ainsalu: õppige uusi oskusi!

Töötukassa juhtivkarjäärispetsialist Kristel Ainsalu soovitab oma kogemuse põhjal proovida tööelus erinevaid asju. „See, mida praegu teeme, loob meie tulevikku ja me saame ise palju ära teha juhuks, kui peaks kätte jõudma hetk, et palgatöötajana tööd saada on keerulisem,” ütleb ta.
Kristel Ainsalu
Foto: Meeli Küttim

Kristel on pärit Pärnust. Pärast keskkooli lõppu tuli ta Tallinnasse – kuna ei saanud kohe ülikooli sisse, õppis aasta lillekasvatust. Siis astus tolleaegsesse pedagoogikaülikooli koolieelse pedagoogika ja psühholoogia erialale, mille lõpetas 1996. aastal, paralleelselt õppis ka personalijuhtimist Audentese erakoolis.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456