Autor: Kai Saard • 22. veebruar 2021

Kristel Maran: ERRis ei ole rangeid personaliprotsesse

ERR on üks neist organisatsioonidest, keda on mitmes atraktiivsete tööandjate uuringus esile tõstetud ja hiljuti selgus, et ERR on ka viimase kümne aasta Eesti kõige ihaldusväärsemate tööandjate seas. ERRi personali arendus- ja koolitusjuht Kristel Maran jagab, mida tehakse teistmoodi.
Foto: Tiit Tamme / Õhtuleht / Scanpix

Vestleme pikemalt ettevõtetega, kes on viimasel aastal olnud erinevate uuringute raames (nt Instar, CV Keskus, CV-Online) kõige atraktiivsemate / TOP tööandjate hulgas. Uurime nende parimat praktikat, mis eristab neid teistest ja millised on peamised väljakutsed.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456