Autorid: Kärt Koppel, Kai Saard • 25. veebruar 2021

Tänu neile, kes mõtlevad väärtuse loomise peale, saavad ka ülejäänud kümme palgatõusu

„Küsida oskavad kõik, aga neid mõtteid, kuidas väärtust luua, on märkimisväärselt vähem. Selliste mõtetega inimesi ma nimetakski võtmeisikuteks,ˮ rääkis Fiizy personalijuht ja personalitöö edendajaks valitud Estel Pukk personalitöö aastakonverentsi vestlusringis „Kuidas arendada töötajate rahatarkust”.

Lisaks osalesid vestlusringis PARE esimees ja välisministeeriumi personaliosakonna direktor Maria Kütt ning Fiizy personalijuht Estel Pukk.

Vestlusring personalitöö aastakonverentsil. Vasakult Maria Kütt, Paavo Siimann, Estel Pukk ja moderaator Sirli Spelman.
Foto: Raul Mee
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456