Autor: Kai Saard • 15. märts 2021

A. Le Coqi personalispetsialist: kõigi juhtimisteooriate keskel on tähtsaim inimlik kontakt

„Oleme jõudnud arusaamale, et kõikide juhtimisteooriate keskel taandub tegelikult kõik inimlikule kontaktile,ˮ tõdeb A. Le Coqi personalispetsialist Lea Pilvet. Mida teeb ettevõte teisiti, et olla atraktiivne tööandja? Mida teha, kui palk ei ole põhiline motivaator?
Limonaad on üks A. Le Coqi toodetavatest karastusjookidest.
Foto: Andras Kralla

Vestleme ettevõtetega, kes on viimasel aastal olnud erinevate uuringute raames (nt Instar, CV Keskus, CV-Online) kõige atraktiivsemate / TOP tööandjate hulgas. Uurime nende parimat praktikat, mis eristab neid teistest ja millised on peamised väljakutsed.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456