Autor: Kai Saard • 8. märts 2021

ERMi personalijuht: kes on muuseumile kord sõrme andnud, selle kätt me hoiame

Just seda tõdes Eesti Rahva Muuseumi personalijuht Sirle Puusepp tööjõu voolavusest rääkides ja lisas, et kõige staažikam töötaja on olnud ametis üle 40 aasta. „Me püüame seada oma tööelule võimalikult vähe rangeid regulatsioone ja olla paindlikud.ˮ
Meenutus Eesti Rahva Muuseumi uue maja ehitamisest aastal 2015.
Foto: Eiko Kink

Vestleme ettevõtetega, kes on viimasel aastal olnud erinevate uuringute raames (nt Instar, CV Keskus, CV-Online) kõige atraktiivsemate / TOP tööandjate hulgas. Uurime nende parimat praktikat, mis eristab neid teistest ja millised on peamised väljakutsed.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456