Autor: Personaliuudised.ee • 7. aprill 2021

Personalivaldkonda digitaliseeriv GuavaHR kaasas investeeringu

Eesti idufirma GuavaHR, kes digitaliseerib mittekontoritöötajatega ettevõtete personaliprotsesse, kaasas uue ringi investeeringuid, et avada järgmise 18 kuu jooksul kolm uut välisturgu, arendada välja digitaalse andmevahetuse lahendus ja toetada ettevõtte kasvu.
GuavaHRi meeskond
Foto: Maido Parv

GuavaHRi investeerimisringi vedanud ingelinvestori Ivo Remmelgi sõnul on just keerukas koroonaaeg olnud tuleproov seesuguse toote olulisuse hindamiseks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456