Autor: Kaisa-Kitri Niit • 26. august 2021

Ohtlikud märgid, mis viitavad töötüdimusele

Kõik teavad, mis on läbipõlemine ja miks see halb on. Vähem räägitakse aga tüdimusest, mis on väidetavalt sama kahjulik. Kui läbipõlemine seostub pikkade tööpäevade, kehva töö ja eraelu tasakaalu ning ületöötamise ilustamisega, saabub töötüdimus siis, kui tööd tehes on nii igav, et töö tundub täiesti mõttetu.
Foto: Pixabay

Töötüdimus ei ole pälvinud nii palju tähelepanu kui selle töönarkomaanist sugulane läbipõlemine, aga asjatundjad leiavad, et see kõikides tööstusharudes esinev nähtus võib töötajate jaoks kaasa tuua samu tervisehädasid. Samuti on tüdimus halb ettevõtetele, sest tüdinud töötajad tekitavad suuremat tööjõu voolavust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456