Autor: Personaliuudised.ee • 6. september 2021

Selgusid 2021. aasta kõige atraktiivsemad tööandjad

Taas on selgunud tööandja brändingu agentuuri Instar 12. aastat korraldatud õpilaste töö-ootuste ja tööandja maine uuringu tulemused, kus selgitati välja tänavusi kõige atraktiivsemaid tööandjaid. 2021. aastal on Eesti tudengid hinnanud atraktiivseimaks tööandjaks Microsoft Estonia OÜ. Üle-eestilise kõrgkoolide õpilaste uuringu järgi soovis 2021. aastal Microsoftis töötada 50% tudengitest.
Foto: Pixabay / Andres Haabu / Raul Mee

Eesti kogenud töötajate eelistatuim tööandja on Wise (enne Transferwise Ltd Eesti filiaal), kus soovib töötada 59% vastajatest. Eesti kutsekoolide õpilaste hinnangul on kõige atraktiivsem tööandja Politsei- ja Piirivalveamet, kus soovib töötada 52% kõigist kutsekoolide õpilastest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456