Autor: Kai Saard • 28. september 2021

Ülle Pind: ühiskonnas tekkinud vastasseis vaktsineerimisele kandub ka ettevõttesse

Swedbanki personalijuht Ülle Pind tõdeb, et ühiskonnas tekkinud polariseerumine ja vastasseis vaktsineerimisele kandub ka ettevõtetesse. „Kui seni on tööandja pidanud tegelema selliste tööturul valitsevate väljakutsetega nagu üha kuumenev palgaturg, kompetentsete töötajate nappus ühes või teises valdkonnas, konkurentide ülepakkumised jms, siis hetkel tundub see ikkagi lihtsam ülesanne, võrreldes tõeliselt ohutu töökeskkonna loomisega. Eriti just pikaajalises vaates.ˮ
Swedbanki personalijuht Ülle Pind
Foto: Jake Farra

Personalijuhi tugevas fookuses on töökeskkond

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456