Autor: Kristel Maran • 4. oktoober 2021

Suur persoonilugu | SMIT-i peadirektori asetäitja Agne Aija – eeskuju Eesti personalijuhtidele

Agnega on hea vestelda. Ta on selge silmavaate ja hea väljendusoskusega ning tal on selja taga muljetavaldav karjäär personalijuhina väga erinevates ettevõtetes. Agne teab, mida teeb, ning inspireerib teisi ka.
Agne Aija
Foto: Meeli Küttim

Praegu töötab Agne SMIT-i peadirektori asetäitjana tugiteenuste valdkonnas. SMIT on siseministeeriumi valitsemisala IT-keskus, kus on 350 töötajat. IT-töötajatest on alati puudus ning Agne ütleb tõsiselt, et võiks kohe veel 30 inimest tööle võtta. Kuna SMIT-i võrk on eriline, siis pakutakse teenust ka mõningatele teistele avaliku sektori organisatsioonidele, ning SMIT haldab rahvastikuregistrit, tänu millele on üldse võimalik Eestis kodanikuteenuseid pakkuda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456