Autor: Urve Vilk • 2. september 2021

Suur persoonilugu | Evert Kraav: kaugtöö on konkurentsieelis

Testlio tasustamise ja soodustuste juht Evert Kraav usub, et kui tervisekriis leeveneb, saab kaugtöö võimalusest konkurentsieelis, kuna paljud ei taha enam kontorisse tagasi minna.
Testlio tasustamise ja soodustuste juht Evert Kraav
Foto: Meeli Küttim

Evert Kraav läks pärast gümnaasiumi tehnikaülikooli IT-d õppima. „Esimese semestri pidasin vastu, aga kui teisel semestril tuli hakata õppima koodi kirjutamist, sain aru, et see mulle väga ei meeldi,” meenutab ta. Seejärel valis Evert psühholoogia eriala Tallinna Ülikoolis. „Mulle meeldib inimesi aidata ja mõtlesin, et see võiks mulle sobida,” meenutab ta. Peagi aga taipas mees, et ka kliiniline psühholoogia pole siiski tema valdkond, ja valis hoopis organisatsioonipsühholoogia.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456