Autor: Kaisa-Kitri Niit • 18. oktoober 2021

Google pikendab vabatahtlikku kontorisse naasmise korda

Mõned Google’i kontorid maailma eri paigus on taas avatud ja ootavad töötajaid tagasi, aga firma on teatanud, et pikendab üle maailma vabatahtlikku kontorisse naasmise korda 10. jaanuarini 2022, et anda töötajatele kontorisse naasmisel paindlikkust ja valikuvõimalust.
Foto: Unsplash

Tegevjuht Sundar Pichai tõdes, et eesootav teekond paistab olevat veidi pikem ja konarlikum, kui loodeti, aga ta loodab, et koos saadakse olukorrast üle. Teda rõõmustab, et võimalus töökaaslastega jälle näost näkku kohtuda on andnud paljudele uut energiat ning muudab töötajaskonna veelgi tõhusamaks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456