Autor: Kaisa-Kitri Niit • 22. november 2021

Maailmast: töö ja eraelu tasakaal on palgast tähtsam

Üks pandeemiast tingitud märkimisväärne suundumus on see, et töö ja eraelu tasakaal on paljudele töötajatele tunduvalt tähtsamaks muutunud.
Foto: Pexels

Kui kanadalastelt küsiti nende praeguste peamiste prioriteetide kohta võrreldes pandeemiaeelse ajaga, nimetas 31% neist kõige olulisemaks tööelu tasakaalu, 20% aga pidas tähtsaimaks palka. Kui seni on nimekirja tipus olnud palk ja boonused, siis nüüd on toimunud nihe selles, mis on töötaja jaoks tähtis ning kuidas ja kus ta otsustab töötada. Samuti on toimunud muutus selles, kui palju ta on nõus liikuma ja mille jaoks ta liigub.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456