Autor: Kaisa-Kitri Niit • 18. detsember 2021

Kõrgemaid ametikohti on raske täita

Kanadas on paljudel tööandjatel keeruline täita vabu töökohti, aga kõige raskem on just kõrgemate ametikohtadega. Seda kinnitab värske uurimus, millest selgub, et ligi kaks kolmandikku Kanada ettevõtetest peab värbamist ja töökohtade täitmist keeruliseks.
Foto: Pixabay

75% tööandjatest on probleeme juhtkonnaliikmete leidmisega, 73% kogeb sama muude kõrgete ametikohtade puhul: keskastme ametikohtade puhul on raske 55% ja madalama astme puhul 33% tööandjatest. Nõudlus on nii suur, et täna töölt lahkunud inimene võib juba homme uue töö leida.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456