Autor: Kaisa-Kitri Niit • 21. detsember 2021

7 trendi, mis 2022. aastal personalijuhtimist ja töötajakogemust mõjutavad

2020. aastal ütles üks personalijuht: „On vähe öeldud, et COVID-19 tabas meid ootamatult. Tavapärases olukorras on personalijuht firma usaldusväärne partner, aga pandeemia ajal juhime võitlust meie.“ Ka praegu on tal õigus: kui riigid liiguvad välja pandeemia faasist ja asuvad endeemia etappi, on personalijuhil ikka kõige tähtsam roll mõistmaks, mida töötajad vajavad.
Foto: Pixabay

Hiljuti avaldatud EngageRocketi raporti „The HR 2022 Outlook“ järgi on töötajate vastupidavus ja vaimne tervis pärast 2020. aasta algset positiivset seisu ja „endast parima andmise“ perioodi kehvemaks muutunud. 17% vähem töötajaid tundis end seoses oma organisatsiooni tulevikuga kindlalt. Läbipõlemist esines möödunud aasta jooksul 9% võrra rohkem.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456