Autor: Helle-Mai Lambing, Personaliuudiste toimetaja • 5. mai 2022

Pujääni võib taltsutada armastava psühhoterroriga

Kui teiste töörahu häirib keerulise iseloomuga töötaja, on kõige tähtsam luua emotsionaalselt turvaline ruum ja temaga suhelda, soovitab koolitaja Kaido Pajumaa.
Motivaator.ee juht ja koolitaja Kaido Pajumaa.

Keerulise iseloomuga inimene võib meeskonnadünaamikat häirida nii palju, et head töötajad hakkavad ettevõttest lahkuma ja kogu tiim kannatab. Pajumaa selgitab, et mida kõrgemale inimene organisatsioonis liigub, seda olulisemaks saab emotsionaalne intelligentsus ehk võime näha iseenda käitumismustreid. Emotsionaalselt intelligentsel juhil on kõrgem võime märgata mustreid ka teiste juures, nii et osav inimeste tundja saab keerulised tüübid välistada juba töövestlusel. Sageli aga ei saagi juht endale meeskonda valida, näiteks kui ta n-ö pärib selle eelmiselt juhilt.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456